Video : Aunty Racist Makan "Penampar" Kerana Biadap

One Rude chinese Aunty, Indian Security Guard and parking space.
Waktu tengah berbuka tadi, tiba-tiba satu kereta ni, Park dekat space yang ada cone. Dia alih kan cone dengan bising(campak or tolak yang ganas dan menarik perhatian) then, dia Park, and langgar cone tadi.(dah alih pun langgar pulak lagi)

So, The Security guard pun, macam biasa la, pergi kat dia, and cakap something...then tiba-tiba Aunty Cina tu menjerit-jerit. Dia cakap dia punya privilage untuk Park la..then dia cakap stupid indian la..dia cakap bad words and racist words la to The indian lady..
lihat video ini


Viral kan.~Drama berbuka.One Rude chinese Aunty, Indian Security Guard and parking space.Waktu tengah berbuka tadi, tiba-tiba satu kereta ni, Park dekat space yang ada cone. Dia alih kan cone dengan bising(campak or tolak yang ganas dan menarik perhatian) then, dia Park, and langgar cone tadi.(dah alih pun langgar pulak lagi) So, The Security guard pun, macam biasa la, pergi kat dia, and cakap something...then tiba-tiba Aunty Cina tu menjerit-jerit. Dia cakap dia punya privilage untuk Park la..then dia cakap stupid indian la..dia cakap bad words and racist words la to The indian lady..and Then chinese lady(lady ke, Kalau maki-maki?) cakap "do not put your Finger on my face. Padahal that chinese 'lady' yang start Pointing fingers and start shouting first. Lepas tu, ada adegan tolak menolak..then The indian lady walked away, to The lift. Later The episode continues.. Sebab chinese lady tu, nak naik lift..so, bertembung lagi la kan..Sambung gaduh lagi. Siap tampar-tampar. Yang dalam video ni, boleh nampak The guard tu tampar The chinese lady. Kalau perasan, yang chinese tu, nak tampar yang indian tu, tapi, kena kat rambut je..memang puas hati Kalau dapat tampar makcik Cina tu..sebab kurang ajar sangat..-Kalau cakap elok2..in a polite way, maybe tak jadi camni.-perlu ke jadi racist?? We are malaysian..kemon laa...-Kalau kaya harta tapi miskin budi bahasa, memang mengundang pelempang.-lokasi, Pearl Avenue, Kajang
Posted by Mira Aslan Selcouth on Monday, June 22, 2015

Then chinese lady(lady ke, Kalau maki-maki?) cakap "do not put your Finger on my face. Padahal that chinese 'lady' yang start Pointing fingers and start shouting first. Lepas tu, ada adegan tolak menolak..then The indian lady walked away, to The lift.

Later The episode continues.. Sebab chinese lady tu, nak naik lift..so, bertembung lagi la kan.Sambung gaduh lagi. Siap tampar-tampar. Yang dalam video ni, boleh nampak The guard tu tampar The chinese lady.



kereta Alza Yang dikatakan milik Aunty Tersebut
Kalau perasan, yang chinese tu, nak tampar yang indian tu, tapi, kena kat rambut je..memang puas hati Kalau dapat tampar makcik Cina tu..sebab kurang ajar sangat..

-Kalau cakap elok2..in a polite way, maybe tak jadi camni.
-perlu ke jadi racist?? We are malaysian..kemon laa...
-Kalau kaya harta tapi miskin budi bahasa, memang mengundang pelempang.
-lokasi, Pearl Avenue, Kajang- Bencigst.blogspot.com
3 Komentar untuk "Video : Aunty Racist Makan "Penampar" Kerana Biadap"

tsembul kt bntot keta tu alza..kate myvi lak..adoi admin

tak wajar guard tu tampar auntie tu..sepatutnya tumbuk tepat2 kat dahi dah ler...

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info