Spender Pun Mak Belikan Dah Gatal Luah Perasaan Couple Dalam Laman Sosial

Laman sosial seperti facebook,twitter,we chat dan sebagainya menjadi tempat perkongsian masalah , tempat perbincangan dan dan meluahkan perasaan cinta.

Jadi tidak hairanlah mengapa laman sosial seperti ini menjadi tumpuan orang ramai daripada kanak-kanak belum baligh hinggalah ke golongan dewasa pasti mereka mempunyai akaun laman sosial.

Namun paling menyedihkan apabila kanak-kanak perempuan yang masih belum mentah lagi ini meluahkan perasaan cinta kepada lelaki mungkin sama umur dengannya berikut printcreen dibawah


Malangnya status beliau dikecam hebat netizen pelbagai kecaman yang dilontarkan. ada yang mengatakan kecik-kecik dah gatal. Ada juga yang mengatakan inilah tanda-tanda bakal melahirkan anak luar nikah. Ada juga yang menyalahkan ibu bapa kerana tidak memantau anak-anaknya.

Seeloknya pada usia sebegini tak perlulah bercouple dan tak perlulah upload gambar kekasih anda dalam laman sosial semoga ia menjadi ikhtibar kepada kita semua


1 Komentar untuk "Spender Pun Mak Belikan Dah Gatal Luah Perasaan Couple Dalam Laman Sosial"

Aku bukan nk menyokong perkara ni. Tapi masa aku kecik2 dulu mmg ada perasaan nk couple ni..aku pun ada makwe. Nasib masa tu takde FB..kalo tak mau jadi camni jugak kalo kut kematangan aku masa tu. Tapi aku tak salahkan mak bapak aku. Diorang jaga aku ok je..Cuma bila kita dh melepasi fasa kanak2 tu n masuk fasa dewasa, kita mula mengkritik org lain yg baru nk melalui fasa tersebut. Sedangkan kita dulu pun sama je. Kalo tak hensem pun, sekurang2nya ada perasaan tersebut. Dan kisah couple2 masa sekolah dulu masih jadibbualan sampai sekarang bila jumpa kawan2 lama..hahaha

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info