GAMBAR SELFIE BOGEL ARTIS WANITA POPULAR TERSEBAR

Peminat industri hiburan dikejutkan dengan penyebaran gambar separuh b0gel seorang pelakon wanita popular Malaysia.

Lapor portal hiburan OHBULAN!, gambar 'panas' itu jelas sekali menunjukkan pelakon wanita itu berselfie di hadapan cermin dan hanya memakai seluar dalam.

Ekoran itu, timbul persoalan ramai, untuk siapakah gambar itu hendak diberikan? Kekasih?

Lapor Astro Gempak pula menyatakan kemungkinan artis itu dianiaya oleh teman lelakinya berdasarkan comment yang dikongsikan di laman Instagram milik artis berkenaan.

"Rasanya kawan perempuan pakwe dia saja mesej dia suruh kasi gambar b0gel sebab handphone boyfriend dia dipinjam oleh kawannya. Astaghfirullah tak malu ke? Dahlah te-tek silikon. Yang kelakarnya te-tek berwarna hitam dan tak center sebab pakai silikon. Te-tek sepatutnya di tengah-tengah, bukan di atas cik kak oi,"

Akibatnya, laman Instagram artis itu mula diserang oleh netizen dengan ayat-ayat yang pedas.http://1.bp.blogspot.com/-zijPOABWxXs/VXjd7EQT1JI/AAAAAAAAloY/TA399bzDkYc/s1600/okaylahh.png


Namun, berdasarkan comment-comment yang dilontarkan itu, ada yang memberikan 'hint' yang artis itu pernah bercinta dengan kekasihnya yang mempunyai tatu di badannya. Siapakah itu?

Gambar wajah tanpa dikabur jika diamati benar-benar, memang seiras artis wanita popular itu. Tetapi menurut netizen, gambar yang dimaksudkan itu sudah lama dimuat naik di laman sosial. - THEHYPEMEDIA 


credit:vivamerah.blogspot.com
0 Komentar untuk "GAMBAR SELFIE BOGEL ARTIS WANITA POPULAR TERSEBAR "

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info