4 Gambar Jual Beli Seluar Dalam Wanita Tak Basuh Yang Berbau Dalam Facebook

SEJAK kebelakangan ini, memang ramai usahawan yang memulakan perniagaan secara atas talian atau online kerana mudah dan seiring dengan dengan perkembangan semasa.

Boleh kata, apa sahaja barangan dan perkhidmatan yang anda mahukan ada dalam pasaran online.

Namun, dalam banyak-banyak benda, paling tidak disangka-sangka apabila wujud urusan jual beli seluar dalam terpakai secara online di Facebook.

Apa yang paling memalukan, gejala ini bukan hanya berleluasa di luar negara, namun sebenarnya telah berjangkit menjadi ikutan rakyat Malaysia.

Malah, apa yang mengejutkan kami apabila mengetahui group khas bagi urusan jual beli seluar dalam terpakai ini mendapat sambutan hangat sehingga berjaya menarik hampir 600 ahlinya.

Tujuan urusan jual ini tidak lain dan tidak bukan hanyalah bagi memuaskan nafsu si lelaki miang yang gilakan aroma bau seluar dalam wanita terpakai! Mungkin sekadar melancap atau khayal fantasi!
Jadi Pencuri Sebab Ketagih Bau Seluar Dalam Wanita

seluar dalam
16_hoyn_silikonpuppe
13_hoyn_silikonpuppe
14_hoyn_silikonpuppe


Apa yang peliknya, ramai pula golongan wanita sama ada masih belum berkahwin hingga berstatus janda menawarkan ‘barang’ personal tersebut.

Boleh kata, makin berbau kuat, semakin tinggi permintaan ke atas seluar dalam tersebut dan lebih mahal harganya. Kedengaran agak gila bukan?

Lucunya difahamkan, ahli dalam group tersebut juga dilarang menjual seluar dalam yang tuan empunya mempunyai masalah kulit gatal atau kurap.

Sejak bilakah trend ini berleluasa, kami sendiri tidak dapat dipastikan? Apa yang pasti, gejala ini semakin kronik dan sungguh menakutkan. – MYNEWSHUB.CC


http://mynewshub.cc/2015/06/26/sudah-gila-ke-jual-beli-seluar-dalam-terpakai-dalam-facebook/#gs.5f236f5d11c34cb8bd706aed96edcc39
0 Komentar untuk "4 Gambar Jual Beli Seluar Dalam Wanita Tak Basuh Yang Berbau Dalam Facebook"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info