Tidak Mahu Skandal , Lelaki Di China Membeli Patung S3k Tujuan Puaskan Diri Mereka

Sejak kebelakangan semakin ramai lelaki China yang sanggup menyeluk kocek dalam-dalam untuk membeli boneka-boneka wanita yang berkualiti tinggi dengan alasan untuk mengurangkan seks

Boneka-boneka wanita itu dibuat dari bahan berkualiti tinggi yang dikenali sebagai thermoplastic elastomer, bahan semacam getah yang lebih lembut daripada silikon.

Watak boneka-boneka wanita itu boleh diatur sesuka si pemilik bahkan pemilik boleh menukar kepala hingga alat kelaminnya.


Boneka-boneka seperti ini banyak terdapat di kedai-kedai khusus di Beijing dengan harga kira-kira 2,500 dolar AS atau sekitar RM 9100.00.

Seorang lelaki yang hanya menyebut dirinya dengan nama Liu, merupakan salah seorang pemilik boneka-boneka cantik itu. Dia menyimpan anak patung itu di apartmen beliau di kawasan pinggir Beijing.

Seperti halnya jutaan warga China yang meninggalkan kampung halamannya untuk mencari nafkah, Liu (29) menjadi "bujang" selama hari-hari kerjanya di Beijing sebagai seorang mekanik kereta.


Liu baru menjadi ayah dan suami ketika pulang ke kampungnya di wilayah Hebei setiap hujung minggu. Liu telah berkahwin lebih dari 10 tahun dan tak ingin "mengkhianati" isterinya.


Itulah sebabnya dia membeli sebuah boneka wanita untuk memuaskan hasrat seksualnya.

"Secara jujur, dengan sedikit wang saya boleh mencari seorang wanita. Namun, saya tak boleh menipu isteri saya. Namun saya juga tak boleh memuaskan hasrat dengan boneka plastik murahan," kata Liu sambil tertawa.

Jadi, Liu harus mengumpulkan wang yang setara dengan gajinya sebulan untuk membeli sebuah boneka wanita yang benar-benar mirip seorang gadis.

Anak patung itu merupakan pengeluaran China yang dikenali dengan tanda dagangan "156".


"Perkara yang terbaik dari sebuah boneka dibanding wanita sebenar merupakan dia tak pernah menolak. Jadi orang boleh melakukan apa-apa dengan bonekanya," kata Liu.

Liu membeli anak patung itu dari sebuah kedai bernama Micdolls di Beijing.Kakitangan jualan kedai itu, Yi Jiange mengatakan banyak orang yang menganggap boneka-boneka yang dijual kedai itu jauh lebih cantik berbanding wanita sebenar.


pembeli boneka ini biasanya merupakan para profesional atau ahli perniagaan berusia antara 30an hingga 40-an tahun.Dan, Jiange menganggap membeli boneka demi mencegah hubungan sulit boleh dibenarkan secara moral.

"Jika seorang lelaki beristeri tak mahu menggunakan PSK dan lebih memilih sebuah boneka, bukankan itu jauh lebih baik?" kata Jiange.

Industri alat bantu seksual di China terus berkembang dengan nilai yang dijangka mencapai 100 bilion yuan atau sekitar Rp 206 trilion setahun.
0 Komentar untuk "Tidak Mahu Skandal , Lelaki Di China Membeli Patung S3k Tujuan Puaskan Diri Mereka"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info