Suami Selalu Marah Bodoh,Celaka,Bangang, Dan Cibai

Salam,
Saya dh berkahwin hampir 4 tahun. Tp akhir2 ini selalu bergaduh dg suami. Kalau bergaduh biasanya kami akan tak berckp n bertegur 2-3hari. Suami sy jenis sensitif n pemarah. Kami byk perbezaan. 


Kalau drive kereta, ada kereta yg bwk tak betul sikit, dia akan maki n keluarkan ayat tak baik spt b*doh, cel*ka, bang*ng, gi mamp*s, cib*i dan sewaktu dgnnya.. Tp sy jenis xpernah sanggup ckp ayat x baik sebegitu. Sy selalu tegur n nasihat apatah lg anak dgr perkataan tersebut. Sy takot anak terikut.

Awal2 perkahwinan dulu dia agak kontrol perangainya tp lepas sethn berkwin maka makin jelasla perangai pemarahnya. Selain tu, kalau dia marah, dia suka bawak kereta dgn laju, melulu dan merbahaya. 


Smpaikan sy terpaksa pegang pintu kereta kuat2 dan peluk anak kuat2. Habis brg dlm kereta tunggang terbalik sbb dia memandu begitu. Mmg itu cara dia protes kalau tgh marah. Sy hanya mmpu mengucap n baca doa sbb kalau ditegur pon dia akan buat tak endah sbb tgh marah.

Tolong beri pendpt n pndgn apa sy nak buat dgn perangai amarah suami sy ni? Sy amat takot bila dia bwk kereta mcm tu. Kdg2 berselisih benda simple je cthnya bila nak blk rumah parents sy, sy terlambat bersiap utk keluar sbb pakai tdg, siapkan anak semua tu. Tp dia mmg cpt marah. Kdg2 sy rasa xtahan..
0 Komentar untuk "Suami Selalu Marah Bodoh,Celaka,Bangang, Dan Cibai"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info