Perempuan Simpanan Dibelasah Depan Mall, Seluar Dalam Ditarik Depan Orang Ramai

Sekumpulan wanita menyerang seorang wanita yang dipercayai wanita simpanan suami mereka

Video wanita yang dipukul dan ditanggalkan seluar dalamnya di depan orang ramai orang itu tersebar di media sosial.

Insiden itu berlaku di China Utara Provinsi Shanxi, di pintu masuk pusat beli-belah di Bandar Datong.Dalam video itu, terlihat seorang wanita dipukul lalu dtarik rambutnya dan dihempas ke lantai.

Sementara puluhan orang lain hanya menonton dan merakam kejadian tersebut.Tidak ada upaya untuk menghentikan serangan di tempat awam tersebut

Bahkan polis pun tidak boleh menyiasat kejadian itu kerana tidak ada sebarang laporan yang dibuatDalam insiden lain di bandar Wenzhou, di China Wilayah Zhejiang, seorang wanita juga difilemkan apabila diserang sekumpulan wanita lain.


Dalam video ini, seorang wanita yang dikelilingi oleh kumpulan yang tengah bengan, dipercayai menjadi teman dari wanita itu.

kejadian memukul wanita simpanan menjadi perkara biasa di China.  isteri menyelesaikan masalah dengan caranya sendiri yang dikenali sebagai "Keadilan Awam".

"Jika mereka cuba merampas suami kami, kia akan mencari mereka layak diberi pelajaran," kata Zhu Feng (35), seorang isteri, seperti yang dilaporkan oleh Mirror.co.uk.
0 Komentar untuk "Perempuan Simpanan Dibelasah Depan Mall, Seluar Dalam Ditarik Depan Orang Ramai"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info