Lima Gambar Pertandingan Paling Tak Senonoh Di Dunia

Aktiviti sukan merupakan suatu yang perlu di diceburi oleh setiap orang dengan bersukan ia mampu menjadikan badan kita sihat dan otak lebih cergas. Namun adakalanya kita tidak pernah terfikir aktiviti sukan atau pertandingan di negara-negara luar salah satunya China mereka mengadakan sukan yang pelik yang tak sanggup kita ikut

http://2.bp.blogspot.com/-SQGvptwnC10/VN6P8-t8CFI/AAAAAAAAAIc/AFS7oy4oTRM/s1600/lomba%2Bpaling%2Btidak%2Bwajar%2B01.png 


1, Pertandingan Buka BRA Terpantas


Ia merupakan salah satu festival perlawanan yang pelik dan unik. Sepanjang acara ini, yang diadakan di sebuah department store di bandar Gungzhou China, peserta dijemput untuk menguji kemahiran menggunakan bra mereka. Untuk memenangi pertandingan, peserta harus melepas bra dari lapan model, dalam masa yang sesingkat mungkin, dengan hanya menggunakan satu tangan. Semua laki-laki tukang lihat, ingin membuktikan kemampuan mereka, yang berjaya untuk melepaskan semua lapan bra hanya dalam 21 saat.

http://2.bp.blogspot.com/-lu63Y0ipn0M/VN6P_9bga-I/AAAAAAAAAIs/pJXPaB9C1SY/s1600/lomba%2Bpaling%2Btidak%2Bwajar%2B02.png

2,Pertandingan Bercium Paling Lama

China memang tempat peristiwa yang pelik dan unik. Bayangkanpertandingan yang memperebutkan hadiah 6999 Yuan atau setara RM2000,00 ini adalah pertandingan ciuman paling lama. pertandingan ini digelar di Suzhou, Jiangsu, China dengan peserta berusia 20 tahun keatas.

Peraturan dalam pertandingan ciuman ini tidak susah untuk dipraktikkan, Peserta ciuman yang terdiri para pasangan ini wajib mencium dengan gaya paling sukar dan paling lama untuk jadi pemenang. Syarat utama ketika mencium adalah bibir kedua pasangan tidak boleh terpisah, pasangan harus menahan batuk dan menahan nafaspun tidak boleh. Dan yang paling susah adalah peserta wanita tidak boleh menyentuh lantai sepanjang berciuman.

 http://4.bp.blogspot.com/-KmTuhNY2-Os/VN6P-VprV3I/AAAAAAAAAIk/VexPQJgYmOM/s1600/lomba%2Bpaling%2Btidak%2Bwajar%2B03.png

3,Pertandingan Isi Orang Dalam Kereta Paling Ramai 
 
pertandingan ini pertama kali di adakan di China, dengan memasukan orang ke dalam kereta sebanyak banyaknya, lebih dari 20 orang boleh sekaligus masuk ke dalam kereta.


http://3.bp.blogspot.com/-9nVmBRY6LW0/VN6RDVKjOrI/AAAAAAAAAI8/deTN3LXndXU/s1600/lomba%2Bpaling%2Btidak%2Bwajar%2B04.png

4,Pertandingan Main Gitar Tanpa Ada Gitar

 pernahkah anda bermimpi dapat bermain gitar bintang muzik rock di atas pentas, tapi sebenarnya tidak boleh main gitar? jika ya anda Boleh masuk pertandingan Air Guitar ini. Dalam pertandingan yang digelar di Finland ini, skill tidak penting. Yang penting pede dan mempunyai gaya yang menarik waktu (pura-pura) main gitar.
 http://2.bp.blogspot.com/-Cxuj2akTFoc/VN6RCH4uDRI/AAAAAAAAAI0/pLe-gnPV8UE/s1600/lomba%2Bpaling%2Btidak%2Bwajar%2B05.png

5, Pertandingan Lawan Dengan Menggunakan Jari Kaki 

 pertandingan ini dicipta di England tahun 1974. mereka cuba mewujudkan suatu bentuk sukan baru. Ya inilah dia hasilnya. dengar tajuknya saja rasanya ibu jari kaki sendiri sudah kejang dan kebas. Mungkin Malaysia perlu melakukan pertandingan seperti ini dalam sukan yang akan datang
0 Komentar untuk "Lima Gambar Pertandingan Paling Tak Senonoh Di Dunia "

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info