Kerana Ramai Lelaki Memandang Isterinya, Suami Wanita Berkenaan Menembak Wajah Isterinya Tersebut Sebanyak 5 Kali

Satu rakaman CCTV yang mengerikan tersebar di mana seorang suami menghenpuk kepala isterinya.

Isterinya yang berkerja sebagai penari tersebut dihentak ke konkrit membuka 11 kali kemudian wajahnya ditembak sebanyak lima kali.

Dipetik stomp, suami kemudian mengaku bahawa beliau melakukan tindakan brutal 'kerana ia cemburu lelaki memandang isterinya'.


Video tersebut diabil pada kamera keselamatan yang menunjukkan Milton Vieira Severiano, 32, mengheret tubuh lemah Cicera Alves de Sena, 29, ke taman apartmen mereka di bandar Rio de Janeiro, Brazil bahagian timur.

Milton kemudian mencampakkannya ke tanah sebelum menarik rambutnya dengan kejam menghempas belakang kepalanya.

  isteri tersebut kemudian dihempas ke konkrit 11 kali sebelum menumbuk mukanya sebanyak 10 kali.Cicera ditinggalkan dalam keadaan separuh nyawa dan tak sedarkan diri di tanah.
Kemudian Milton masuk ke rumah dan kembali dengan pistol, menembak wajahnya lima kali dari jarak dekat.

Lelio Maya Puga, 33, seorang jiran yang melihat kejadian mengerikan tersebut berkata: "Mereka baru berkahwin empat hari ketika aku mendengar pertengkaran yang mengerikan datang dari apartmen mereka.

"Dia menyertai dalam kumpulan tari yang disebut Jaula das Gostozuedas di mana saya sering melihatnya dan menjadi peminat berat."


"Dia menjerit dan menuduhnya sebagai pelacur mengatakan lebih baik dia mati

"Aku tahu ada sesuatu yang dahsyat sedang berlaku dan kemudian semua berjalan secara senyap sampai saya mendengar suara tembakan."

Selepas menembak isterinya, yang mempunyai nama pentas Amanda Bueno, Milton mencuri kereta jiran tapi berjaya diselamatkan oleh polis selepas merempuh pintu gerbang.

Seorang juru cakap polis mengatakan: "Dalam kereta kami mendapati empat pistol, senapang jaket anti peluru.""Dia mengaku membunuh isterinya dan mengatakan beliau telah cemburu lelaki melihat kepadanya."

"Dia kini menghadapi kehidupan di penjara," ujar polis tersebut.
0 Komentar untuk "Kerana Ramai Lelaki Memandang Isterinya, Suami Wanita Berkenaan Menembak Wajah Isterinya Tersebut Sebanyak 5 Kali"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info