3 Gambar : Wanita Ini Memiliki Payudara Terbesar Di Dunia Selepas 30 Kali Membuat Pembedahan Plastik

Niat hati ingin kelihatan seksi. Tapi, pelbagai benda asing dimasukan ke badannya, yang membawa masalah.

Sheyla Hershey Houston, model asal Brazil yang didakwa sebagai pemilik payudara terbesar di dunia, perlu berjuang supaya dapat mempertahankan hidupnya akibat komplikasi yang dialami.


https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWhDqDNFHy7LgwAO-B-UsOPDYWTjrMnaY8DjI4aq7blfZ7MJeN

Hershey telah 30 kali menjalani pembedahan plastik untuk pembesaran payudara.Namun setelah ditemui mempunyai jangkitan Staph yang berat di kedua payudaranya, doktor terpaksa melakukan pembedahan untuk mengeluarkan implan di payudaranya.

Dengan mengeluarkan implan di teteknya, ada kemungkinan payudara perempuan berusia 30 tahun ini juga akan diangkat.


Hal ini kerana doktor bimbang jangkitan yang ada akan masuk ke dalam aliran darahnya sehingga boleh mengancam hidup Hershey.

"Saya mengalami demam yang tinggi dan menyakitkan, ditambah pula saya tidak boleh bernafas dengan betul. Hal itu sungguh mengerikan, saya perlu berada di atas tempat tidur sepanjang hari dan tidak boleh bangun, "ujar Hershey

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/09/article-0-11A6E15D000005DC-561_468x494.jpg

Pada tahun 2009, Hershey dilaporkan mempunyai saiz payudara 38 KKK dan diberikan penghargaan serta masuk ke dalam Guinness Book of World Records sebagai wanita payudara terbesar di dunia.

apabila banyak benda asing yang dimasukan ke dalam tubuh, maka akan menjadi semakin bermasalah

Masalah yang umumnya terjadi pada wanita dengan payudara besar akibat operasi adalah mengalami jangkitan, rasa sakit, dan juga penguncupan.Namun aduan yang paling biasa selepas memperbesar payudara adalah mengalami sakit belakang dan leher.



http://data.seruu.com/images/seruu/article/2012/02/10/sheyla3.jpg
Sakit tersebut disebabkan kerana tubuh perlu menahan daya graviti yang terlalu besar akibat saiz payudara yang terlalu berat.

Ternyata mempunyai ukuran payudara yang terlalu besar bukan akan membuat seseorang kelihatan lebih seksi, tapi akan membawa masalah kepada wanita tersebut. Masih ingin mempunyai dada besar? (foxnews)
0 Komentar untuk "3 Gambar : Wanita Ini Memiliki Payudara Terbesar Di Dunia Selepas 30 Kali Membuat Pembedahan Plastik"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info