( VIDEO ) Rakaman Gadis Terengganu Berpesta Arak Jadi Viral

Astaghfirullah, terkejut besar dibuatnya apabila Kami view this Sebuah rakaman video memaparkan sekumpulan gadis berpesta arak Yang Kini Menjadi viral di laman sosial.

Berdurasi rakaman 2:43 ITU memaparkan sekumpulan gadis Dilihat Begitu Seronok meneguk tin minuman keras Masjid Pelbagai jenama Dalam Satu Sambutan Hari jadi.


Majoriti netizen mengecam Tindakan Kumpulan gadis ITU Yang disifatkan bodoh dan Pendek akal.


Melalui pemerhatian Kami, Terdapat kelibat Tujuh gadis berusia sekitar 20-an Sertakan Individu Yang merakam video Jogja, bercakap Dalam Dialek Terengganu.


Gara-gara video Jogja, IA Menukar 'Persepsi' sebilangan Masyarakat Terhadap imej perempuan pantai timur Yang dikenali kebanyakannya beradab dan mempunyai Pengetahuan Agama Yang quality.

Bagaimanapun Harus diingat, jangan kerana suruhanNya setitik rosak susu sebelanga .. Kami percaya Masih Ramai gadis sana Yang Terpelihara adab dan agamanya.

Terdapat words KDN komen mendakwa Kejadian Jogja merupakan KES lama dan dirakamkan sekitar Tahun 2005, namun Kami Sendiri Tidak DAPAT mengesahkannya.

Tak kisahlah KES lama ATAU baharu, Sama-sama Kita doakan semoga gadis-gadis Dalam rakaman Jogja sudah bertaubat hendaknya.

-MYNEWSHUB.CC
0 Komentar untuk "( VIDEO ) Rakaman Gadis Terengganu Berpesta Arak Jadi Viral"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info