Lima Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Disukai Lelaki

Semasa melihat di cermin, kebanyakan orang selalu melihat kekurangannya.perut yang buncit, pipi yang tembam, bibir yang tipis, kulit berjerawat, atau payudara yang kecil

Segala kekurangan ini membuat anda tidak percaya diri, dan akhirnya membenci bahagian-bahagian tubuh tersebut.Daripada pening memikirkan hal tersebut, dan melakukan pelbagai cara untuk memperbaikinya, lebih baik anda berfikir dari sisi lelaki.

Sebab, beberapa bahagian badan yang anda ternyata jadi bahagian kegemaran si dia. berikut contohnya:


1. Payudara


Banyak perempuan berfikir, semakin besar payudara pasti jadi semakin seksi. Hasilnya apabila mempunyai payudara yang kecil, anda merasa tubuh anda kurang seimbang.Kemudian anda sibuk membesarkan payudara anda, dari memakai push up bra hingga memasang implan payudara.

Sebaiknya, tak perlu pening dengan saiz payudara anda kerana bagi lelaki, payudara perempuan tetaplah menarik apa pun ukurannya.


2. Perut

Cuba fikir lagi, keinginan untuk mempunyai perut Slim dan rata itu keinginan anda sendiri atau keinginan si dia.Biasanya keinginan untuk mempunyai perut slim adalah keinginan anda sendiri agar dapat tampil lebih menarik.

Padahal kenyataannya, lelaki tidak terlalu memikirkan bagaimana perut anda, kecuali pasangan anda mungkin seorang atlet kecergasan profesional.Joe Amoia, relationship coach, dalam artikelnya yang bertajuk "5 Body Parts You Hate (But Your Husband Loves!)" Mendedahkan bahawa suami tak akan mempersoalkannya perut anda dengan satu syarat, perut anda tidak lebih besar darinya.


3. Punggung

Punggung anda kecil, atau sebaliknya. Punggung anda besar seperti Jennifer Lopez?Hm ... tak usah terlalu difikirkan.Pada dasarnya ada dua jenis perempuan seksi menurut lelaki: perempuan yang berdada besar, atau perempuan punggung besar.

Soalnya, kedua-dua anggota tubuh inilah yang paling mudah dilihat.Khususnya pada perempuan dengan punggung besar, lelaki suka kerana bentuk yang bulat dan nikmatnya ketika disentuh.


 4. Faraj
mengaku sahaja pasti satu ketika anda ingin memegang dan memerhatikan rupanya.Tak perlu bimbang dengan rupanya kerana tidak ada standard mengenai bentuk faraj yang pasti.Semua perempuan pasti mempunyai bentuk faraj (termasuk labia mayora dan labia minora) yang berbeza.


5.Kaki 
 
Tak perlu membandingkan bentuk dan saiz kaki anda dengan para selebriti yang ada di televisyen.Sekalipun kaki anda tak sejenjang kaki selebriti, kaki anda tetap membuat si dia tergoda,Kaki anda sering kali dilihat sangat berahi dan erotik bagi lelaki.

 
Jika tak percaya, cuba buktikan sendiri betapa si dia sangat menyukai kaki Anda.Pakai saja skirt mini dengan high heels dan cuba lihat reaksinya.
0 Komentar untuk "Lima Bahagian Tubuh Wanita Yang Paling Disukai Lelaki "

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info