Kisah Perniagaan Najis Z1NA Di Negara Umat Islam Terbesar Di Dunia

FMH merupakan usahawan, membuka rangkaian pelacuran melalui laman dinamakan domain www.semxxx.com(dirahsiakan) . di negara umat Islam terbesar di dunia. Dalam laman web tersebut, FHM bertugas sebagai admin dari sebuah forum yang dibuat dengan menawarkan secara langsung gadis-gadis di bawah umur untuk melayani seks, walau sesaat.

Demikian lapor dipetik dari beberapa media sosial.


 Menurut VIVA.co.id, "FHM mempunyai jawatan khusus kepada gadis-gadis di bawah umur yang ia tawarkan kepada lelaki-lelaki hidung belang (penzina). Dalam setiap menggalakkan gadis-gadis koleksi yang diletakkan di salah satu bilik di Pangsapuri Kalibata City, FHM selalu menyebut gadis-gadis yang akan dibooking dengan gelaran 'angel'.

Kasubdit remaja anak dan wanita jenayah awam Polda Metro Jaya, AKBP Didik Hayamansyah, berkata, FHM mempunyai enam angel yang dipromosikan secara bergilir-gilir setiap hari. "Para angel, atau peniaga zina itu disiapkan satu bilik untuk temu janji dengan lelaki yang telah melakukan transaksi dengan FHM, "ujarnya


 FHM meletakkan kadar yang sama untuk semua angel koleksi beliau, yakni berkisar antara Rp600 ribu (kira-kira RM180) hingga Rp800 ribu (RM240) per jam. "Jika angel itu akan dibawa keluar, maka kadarnya mencapai Rp2 juta hingga Rp3 juta (Antara RM600 ke RM900), "tutur Didik.

"Suspek membuat satu thread di laman web itu, terus ada pilihan bispak atau bisyar, terus kalau kita klik salah satunya ada pilihan Ki Kumis dan kalau kita klik terdapat gambar-gambar wanita yang ditawarkan dan harganya serta pin BB dan nombor HP untuk dihubungi," jelasnya.


credit: http://www.ibnuhasyim.com
0 Komentar untuk "Kisah Perniagaan Najis Z1NA Di Negara Umat Islam Terbesar Di Dunia"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info