Guru Ditemui Mati Dalam Kereta Selepas BERZ!NA Dengan Kekasih

Seorang guru 58 tahun yang mengajar di salah sebuah sekolah di Gunung Kidul ditemui maut dalam keadaan menyayat hati di dalam keretanya minggu lepas.

Mayatnya ditemui dalam kenderaan di kawasan pelancongan Rawa Jombor Desa Krakitan Daerah Bayat, Kabupaten Klaten, Jawa Tengah.

Lebih tragis, guru berkenaan ditemui dalam keadaan separuh bogel tanpa seluar. Berdasarkan siasatan awal pihak polis, penemuan mayat tersebut atas laporan daripada penduduk Sulur RT 26 RW 07 Desa Kemiking, Daerah Semin, Kabupaten Gunung Kidul, Yogyakarta.

Penduduk di situ berasa curiga dengan kenderaan Avanza mangsa yang berada terlalu lama di tempat kejadian. Selepas kenderaan tersebut didekati, mereka terlihat seorang lelaki yang kaku disangka sedang tidur namun setelah diperiksa, mangsa telah pun meninggal dunia.

Siasatan awal pihak berkuasa dari penglihatan telah membuat kesimpulan mangsa maut akibat serangan jantung selepas bersetubuh di dalam kenderaannya. Pihak polis juga tidak menolak kemungkinan mangsa diserang sakit jantung selepas melakukan oral seks dengan pasangannya berdasarkan bukti-bukti yang ditemui dalam kenderaan beliau.Namun begitu kes itu masih lagi disiasat dan pasangan mangsa diminta hadir untuk membantu mangsa

sumber:http://portalpilihananda2015.blogspot.com/
0 Komentar untuk "Guru Ditemui Mati Dalam Kereta Selepas BERZ!NA Dengan Kekasih"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info