( GAMBAR ) Lelaki Yang Mengamalkan Ubat Kuat Ini Berisiko MATI PUCUK!!!

Bagi lelaki yang menerima hakikat ini sedar kehebatan ranjang mereka tercabar akan mula panik dan keluar mencari ubat kuat. Kebanyakan lelaki akan membeli ubat kuat di kaki lima, pasar malam, depan masjid, kedai aceh dan sebagainya. Anda mesti nak cari yang murah sahaja bukan?

 Lepas tu bila ubat kuat tu berkesan, anda pun makan setiap hari dan berterusan tanpa mengetahui kesan negatif jangka panjang.Tahukah anda akan bahaya makan ubat kuat daripada China, Thailand dan Indonesia? Faedahnya nampak sekejap sahaja tetapi ia akan memudaratkan anda jika diguna berterusan. Anda boleh pitam atau pengsan kerana tekanan darah rendah. Kemungkinan anda mengalami kegagalan buah pinggang juga adalah tinggi.

Jika kesan ubat kuat itu adalah priapism iaitu masalah ketegangan alat kelamin yang tidak normal selama empat jam atau lebih, zakar anda akan mengalami kerosakan tisu dan menyebabkan Impotens iaitu mati pucuk selama-lamanya. Banyak juga kes mudarat yang berlaku di China, Thailand dan Indonesia sehingga ada kes maut! Memang ubat ini murah kerana ia diseludup dan tidak mendapat sijil KKM. Kebanyakkan ubat kuat ini adalah tiruan ubat kuat farmasi yang tidak berkualiti dan bahaya kerana beracun.1 Komentar untuk "( GAMBAR ) Lelaki Yang Mengamalkan Ubat Kuat Ini Berisiko MATI PUCUK!!! "

PERNAH DENGAR TENTANG VIMAX ??? VIMAX ADALAH HERBA UNTUK KEKUATAN BATIN LELAKI YANG PALING HANGAT DI PASARAN SEKARANG !!! TAPI AWAS !!! BANYAK PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB MENCIPLAK PRODUK INI DAN MENJUALNYA DENGAN HARGA YANG SANGAT2 MURAH !!! PASTIKAN ANDA BELI VIMAX ORIGINAL YANG MEMPUNYAI HOLOGRAM PENGELUAR DI BOTOLNYA !!!

DAPATKAN ORIGINAL VIMAX CANADA SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI !!!

1 BOTOL HANYA RM150 !!!
POS PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA !!!

WHATSAPP 01119328599 SEKARANG !!!
WHATSAPP 01119328599 SEKARANG !!!
WHATSAPP 01119328599 SEKARANG !!!

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info