Dr Mahathir, Memang Pakar Tumbangkan Perdana Menteri. Lihat Ini..


DISEBUT-SEBUT Tun Mahathir memang pakar dalam bidang menjatuhkan Perdana Menteri. Apakah ini juga senjata dalam mempercepatkan jatuhnya Perdana Menteri Najib?
berikut petikan komen pembaca dari blog http://www.ibnuhasyim.com
Dr Mahathir berjaya menumbangkan Tunku pada tahun 1970 WALAUPUN dia sendiri tewas dalam PRU 1969 tersebut.Kemudian dia dpilih sebagai senator oleh Tun Razak pada tahun 72 dan dilantik sebagai menteri pelajaran dan seterusnya menjadi timbalan perdana menteri kerana Tun razak meninggal dunia pada Januari 76 dan dia telah memenangi kerusi Naib Presiden UMNO pada tahun sebelumnya (undi paling sedikit).

Bila Dato Harun Idris dipenjarakan pada tahun 78 dan krisis UMNO melonjak pasca krisis Kelantan 78 juga, Mahathir sudah menunjukkan taring dengan memaksa Hussein Onn meletakkan jawatan. Sulaiman palestin mencabar kepimpinan presiden UMNO pada tahun 80 dan memalukan Hussein Onn.


Kata kata Mahathir yang memaksa Hussein Onn meletak jawatan atas alasan kesihatan pada hujung tahun 81 membawa kepada era mahathirsm.Bagi mengelak dia ditentang Mahathir memecat Musa Hitam yang pada tahun 82 dianggap MM TEAM.


Kemudian Ghaffar Baba pula dikalahkan oleh Anwar melalui kelulusan Mahathir secara senyap.Tahun 98 menyaksikan Anwar ENGGAN bermain politik cara Mahathir dan melawan.

Kesannya, sehingga kini Mahathir masih lagi mencari salah orang...
Semua PM selepas beliau dianggap tidak bagus.Yang sebenarnya bak kata Tunku, Orang inilah yang sebenarnya menghancurkan negara ini.

Lihat video ini..
Dr Mahathir, pakar tumbangkan PM, pemimpin politik

sumber:http://www.ibnuhasyim.com/
0 Komentar untuk "Dr Mahathir, Memang Pakar Tumbangkan Perdana Menteri. Lihat Ini.. "

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info