Bakal Pengantin Diratah Bomoh Ketika Rawatan Pulih Dara

 gambar hiasan
Kajang: Tindakan mahu mendapatkan rawatan mengembalikan dara yang hilang akhirnya menyebabkan seorang bakal pengantin dirogol seorang bomoh ‘pulih dara’.

Mangsa berusia 22 tahun itu bertemu suspek berusia 53 tahun untuk mendapatkan rawatan itu di Semenyih di sini, pada jam 7.20 malam 27 Mac lalu.

Bagaimanapun suspek merogol mangsa ketika memberikan rawatan khas dilakukan di sebuah pondok tersembunyi di Bukit Broga, Semenyih.Sumber berkata, mangsa dikatakan akan melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya dalam April ini.

Menurutnya, mangsa cuba mendapatkan rawatan itu selepas mendakwa takut berhadapan detik malam pertamanya.Dia bimbang sekiranya bakal suami mengetahui dia pernah melakukan hubungan seks sebelum ini.

“Bomoh itu kemudian menawarkan tiga kaedah rawatan untuk memulihkan dara mangsa. Dia (bomoh) memberitahu mangsa boleh menghantar video aksi ghairahnya, membenarkan tubuhnya disentuh atau melakukan hubungan seks dengan suspek,” katanya.

Dia berkata, mangsa bagaimanapun memilih cara pertama dengan mengirimkan tiga rakaman video kepada suspek.“Bagaimanapun mangsa kemudian bertemu suspek di sebuah pondok di Bukit Broga. Mangsa kemudian diperkosa suspek.

“Susulan itu mangsa membuat laporan polis pada malam sama kejadian berlaku. Suspek kemudian ditahan polis tidak lama kemudian,” katanya.

Menurutnya, mangsa sebelum ini mendakwa suspek membacakan jampi sambil memegang tangannya yang menyebabkan dia dipukau.
1 Komentar untuk "Bakal Pengantin Diratah Bomoh Ketika Rawatan Pulih Dara"

Salam admin. Tumpang Iklan:-

Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
Wanita cantik bermula dari diri :)

[BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN,KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info