( 4 GAMBAR ) Keadaan Adik Farisha Yang Sangat Menyedihkan

Berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Hari ini diberikan kehidupan yang sempurna,hari ini kita seronok dan bergembira namun pernahkah kita terfikir saudara-saudara seagama kita? Mungkin yang melihat gambar ini tiada terdetik perasaan simpati. Kerana zaman semakin berubah manusia hanya pentingkan diri sendiri sahaja namun mungkin anda bukan termasuk dalam golongan tersebut.

Adik Farisha dikatakan mengidap kanser Mata tahap 4 dimana beliau perlukan rawatan pemedahan segera tapi malangnya kos pemedahan tersebut sangat tinggi yang tidak mampu ditanggung oleh keluarga tersebut.
Sedih dan pilu itulah yang admin rasakan jadi kepada membaca artikel ini sekiranya anda ingin membantu adik Farisha untuk mengurangkan beban keluarga beliau bolehlah menghulur sumbangan ke akaun tersebut:

NAMA         :Intan Safina Mohd Rethuan
Akaun Bank :0211929000158015
Bank          : BSN
Alamat:      : No 906,Lorong Angsana 26,Taman Keladi sg Petani Kedah
No Telefon  :0195682636

mudah-mudahan dengan sumbangan yang anda hulurkan mampu mengurangkan beban kepada keluarga mangsa.bagi yang tiada kemampuan doakan adik ini supaya cepat sembuh 

Terakhir sekali sebelum anda beredar dari artikel ini admin mohon jasa baik anda sebarkan artikel ini dengan klik share button dibawah. semoga anda juga turut mendapat pahaal kerana membantu adik mencari dana dan setiap yang melihat serta mendoakan adik ini mudah-mudahan beliau cepat sembuh


artikel ini ditulis oleh Blogger putera izman

0 Komentar untuk "( 4 GAMBAR ) Keadaan Adik Farisha Yang Sangat Menyedihkan "

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info