( 2 GAMBAR ) Gadis muslimah bertudung bangga makan aiskrim Batang

Korang rasa ais krim ni boleh challenge ais krim pasu tak?? Apa pendapat korang kalau ais krim macam ni femes kat Malaysia. Masyarakat Islam boleh terima tak ais krim yang rupanya lain macam seperti ni.

Gomez tengok ais krim ni dah macam rupa angry bird je pun hahaaa ! Gamak ke korang nak makan.. Eiii geli lah.

Menurut sumber aiskrim ni kalau kat Korea femes lah nama ais krim ni jipangyi seoul cane. Bagi dorang nampak okey jela tapi bagi kita yang negara Islam ni macam tak sopan je makan ais krim rupa macam ni.

http://3.bp.blogspot.com/-k5PEY9tjgE0/VTNuqxCWZKI/AAAAAAAAr68/qzvxsKcwVFQ/s1600/aiskrim1.jpg

Dekat Malaysia pun Gomez pernah jumpa jugak orang jual ais krim rupa macam ni, dorang panggil ais krim batang. Ada jual dekat Jalan Tar, kalau korang nak try boleh lah pi cari kat area situ.

Kalau nak diikutkan memang lah takde pape yang pelik sebab ais krim je pun tapi seeloknya tak payah la makan makanan yang rupanya macam penis ni.
http://4.bp.blogspot.com/-G35cJOUk67U/VTNuq9W-ZDI/AAAAAAAAr7A/OaWmhar_Gf8/s1600/aisrim.jpg 

Nanti tak pasal-pasal timbul fitnah dan fikiran negatif.. dekat negara dorang takpe la nak makan pun melucah macam ni. Dekat negara Islam kita ni memang seharusnya dielakkan pun.

Tak manis dipandang.. Dah la perempuan bertudung, snap pulak gambar dengan ais krim batang.-http://www.utaranews.com
0 Komentar untuk "( 2 GAMBAR ) Gadis muslimah bertudung bangga makan aiskrim Batang"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info