13 Tanda-Tanda Pasangan Anda Kuat 0NAN1

1) Lelaki yang kuat melancap selalunya kurang keyakinan diri. Mereka kurang yakin dengan diri sendiri kerana takut perbuatan melancap mereka diketahui oleh orang lain.

2) Ketagih kepada p@rno seperti cerita p@rno atau video lucah dan gambar p@rno. Ketagih kepada bahan p@rno adalah tanda-tanda kuat melancap yang paling jelas sekali.

3) Lelaki tersebut suka memandang tubuh badan wanita berbanding muka dan bahagian lain. Ini kerana apabila mereka melancap, mereka akan menggunakan imaginasi untuk membayangkan tubuh badan wanita. Jadi tanda lelaki yang kuat melancap adalaah mereka akan memandang badan wanita terutama p@yud@ra dan pinggul terlebih dahulu berbanding bahagian lain.

4) Sangat meminati wanita yang mempunyai p@yudara yang besar dan pinggul yang besar.

5) Sangat pemalu apabila berbicara dengan wanita.

6) Lelaki seperti ini suka mementingkan diri sendiri. Orang yang kuat melancap mempunyai rasa cinta pada diri sendiri berbanding orang lain.

7) Matanya kelihatan kuyu dan tidak bermaya.

8) Kuat makan walaupun tidak penat dan tidak melakukan apa-apa.

9) Kuat tidur.

10) Bahagian tumit kelihatan seperti menggelupas.

11) Cepat teransang apabila melihat wanita yang cantik.

12) Suka melayari internet di tengah malam hingga ke subuh , khuatir kegiatannya diketahui oleh orang lain

13) Bila komputer peribadi (PC) atau komputer riba (laptop) sering di serang virus teruk hingga selalu terpaksa di ‘reformat’.

Nota : Tanda-tanda lelaki yang kuat BERONANI adalah berbeza mengikut individu tersebut. Namun asasnya tetap sama iaitu mereka rasa suka pada setiap perkara yang melibatkan hubungan s@ks.Jika anda berjaya mengesan kawan-kawan anda mempunyai ciri-ciri sebegini,cubalah nasihat rakan-rakan anda dengan nasihat yang baik. Semoga mereka berjaya meninggalkan tabiat buruk ini.
0 Komentar untuk "13 Tanda-Tanda Pasangan Anda Kuat 0NAN1"

 
Copyright © 2014 Benci GST - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info